Veelgestelde vragen

Welkom op onze pagina met veelgestelde vragen (FAQ) voor onze webshop die gespecialiseerd is in autoboeken en serviceboekjes. Hier vindt u antwoorden op de meest gestelde vragen over ons bedrijf, de producten die we aanbieden en de diensten die we leveren.

Bestelling

Hoe kan ik mijn bestelling volgen?

Om uw bestelling eenvoudig te volgen, kunt u de track & trace-informatie vinden in het overzicht van uw account. Daarnaast sturen we u een e-mail zodra uw bestelling is verzonden.

Wat moet ik doen als ik geen bevestigingsmail voor mijn bestelling heb ontvangen?

Om verzendinformatie voor uw bestelling te verkrijgen, vragen wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen via ons contactformulier. Zorg ervoor dat u uw bestelnummer vermeldt in het bericht, en wij helpen u graag verder met de benodigde gegevens.

Kan ik wijzigingen aanbrengen in mijn bestelling nadat deze is geplaatst?

Ja, u kunt wijzigingen aanbrengen in uw bestelling voordat deze in productie gaat. Echter, zodra de bestelling in productie is genomen, is het mogelijk niet meer mogelijk om wijzigingen aan te brengen. Het wordt aanbevolen om zo snel mogelijk contact op te nemen met onze klantenservice om wijzigingen aan te vragen.

Kan ik mijn bestelling annuleren, en zo ja, wat is het proces?

Vanwege ons on-demand productieproces is het meestal niet mogelijk om een bestelling te annuleren. Echter, als u uw bestelling wilt annuleren, raden we u aan om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. We zullen direct navraag doen bij onze productiepartner over de status van uw product. Als het nog niet is geproduceerd, zullen we namens u verzoeken om de bestelling te annuleren.

Wat moet ik doen als er een probleem is met mijn bestelling?

Voor hulp bij eventuele problemen met uw bestelling vragen wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen via ons contactformulier. Vermeld alstublieft uw bestelnummer in het bericht, en wij helpen u graag verder door eventuele problemen met uw bestelling te identificeren en op te lossen.

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling wordt verwerkt en verzonden?

Normaal gesproken streven we ernaar uw bestelling binnen 1-2 werkdagen te produceren. Na productie wordt uw bestelling verzonden naar uw opgegeven bestemming. De exacte verzendtijd kan variëren afhankelijk van uw locatie. Voor de meest nauwkeurige schatting raden we aan om gebruik te maken van onze track & trace-informatie. Hiermee ontvangt u real-time updates over de status en de verwachte levertijd van uw bestelling.

Hoe kan ik de details en status van mijn vorige bestellingen bekijken?

Om de details en status van uw vorige bestelling te bekijken, gaat u naar uw accountpagina. Daar vindt u uitgebreide informatie over uw bestelling, inclusief de status en eventuele relevante updates.

Wat moet ik doen als mijn bestelling beschadigd is aangekomen of als er een probleem is met de kwaliteit van de producten?

Als u een beschadigd of ontbrekend product heeft ontvangen, of als er een probleem is met de kwaliteit van de producten die u heeft ontvangen, vragen wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen via onze contactpagina. Zorg ervoor dat u uw bestelnummer vermeldt in uw bericht. Ons team zal het probleem snel behandelen en assistentie verlenen om de kwestie op te lossen.

Wat zijn mijn opties als uw diensten nog niet beschikbaar zijn in mijn regio?

Bezoek alstublieft de volgende pagina om alternatieve opties en hulp te verkennen die wij mogelijk kunnen bieden, ondanks dat onze diensten nog niet beschikbaar zijn in uw regio.

Naar welke landen verzendt u momenteel?

Op dit moment beperken onze verzendservices zich tot consumenten die in Nederland, Duitsland, Belgie, Frankrijk, Italië en Luxemburg wonen. Wij streven er echter naar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Voor verdere details verwijzen wij u graag naar deze pagina.

Als u een bedrijf vertegenwoordigt, bieden wij verzendservices aan naar een breed scala aan locaties binnen de EU en de VS. Om uw garage of autodealer te registreren, kunt u op deze link klikken.

Producten

Zijn de productafbeeldingen op de website een nauwkeurige weergave van het daadwerkelijke product?

Hoewel onze productafbeeldingen de inhoud in volledige kleur tonen, het daadwerkelijke binnenwerk van het boek exclusief in zwart-wit wordt afgedrukt. De kleuren die in deze afbeeldingen te zien zijn, dienen uitsluitend voor illustratieve doeleinden. Echter, de boekomslag wordt daadwerkelijk in kleur (full-color) gedrukt.

Kan ik productbeoordelingen of beoordelingen achterlaten op uw website?

Zeker! Kort nadat u uw bestelling heeft geplaatst, sturen wij u een link om een online beoordeling achter te laten en uw ervaring met ons te delen. Wij hechten veel waarde aan uw feedback en kijken ernaar uit om te horen wat u van onze service vindt.

Wat moet ik doen als ik een vraag heb over een specifiek product dat niet wordt beantwoord op de productpagina?

Als u vragen heeft over een specifiek product die niet worden beantwoord op de productpagina, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via ons contactformulier. We zullen uw vraag snel beantwoorden en u voorzien van de benodigde informatie.

B2B

Wat is B2B?

B2B staat voor Business-to-Business en verwijst naar transacties, partnerschappen of interacties tussen twee bedrijven in plaats van tussen een bedrijf en individuele consumenten.

Welke diensten/producten biedt u aan voor B2B-klanten?

Wij bieden een scala aan diensten/producten die specifiek zijn ontworpen voor B2B-klanten, waaronder verlaagde verzendtarieven, volumekortingen, aangepaste producten, prioritaire verzending en meer. Deze zijn afgestemd op de unieke behoeften en eisen van bedrijven.

Hoe word ik een B2B-klant?

Om toegang te krijgen tot onze B2B-website, gaat u verder met het registratieproces door op deze link te klikken. Houd er rekening mee dat de goedkeuring van uw aanvraag tot één werkdag kan duren.