Autoboekjes.nl is geüpdatet!

Dit zijn de gevolgen voor u als zakelijke klant en wat u verder kan doen. 

De afgelopen maanden is het Autoboekjes-team achter de schermen bezig geweest met het ontwikkelen van een nieuwe website. Hiermee willen we het bestelproces en alle bijkomende functionaliteiten verbeteren. We zijn op het punt gekomen dat de nieuwe website klaar is om gebruikt te worden. Om deze reden informeren u graag over deze nieuwe ontwikkeling. 

Alle bestellingen die reeds zijn geplaatst hebben wij in goede orde ontvangen en worden verwerkt.

Car manual

Overzicht van alle onderwerpen van de update: 

  • Account inzien 
  • Bestellen op factuur en kortingen
  • Productafbeeldingen
  • Zoekfunctie

 

 

Enkele functionaliteiten zijn tijdelijk niet beschikbaar, maar komen snel weer terug.

Account inzien
Tijdens het overzetten van alle data konden de klantengegevens niet allemaal worden overgezet op de nieuwe website o.a. in verband met de AVG wetgeving. U kunt ons opnieuw toestemming geven door een nieuw account aan te maken. Hierin zijn alle functionaliteiten mogelijk, echter nog niet zichtbaar in de nieuwe website. Om bijvoorbeeld een (maand)factuur in te zien of het toepassen van korting kunt u ons gemakkelijk bereiken via mail of telefoon. 

Bestellen op factuur en kortingen
Bestelt u normaal op rekening en/of kreeg u een korting op de geplaatste bestellingen? Mail ons dan voor het plaatsen van uw bestelling en wij zorgen dat dit in orde wordt gemaakt. Dit kan via support@carmanuals.com

Productafbeeldingen
We zijn bezig met het optimaliseren van de productafbeeldingen, nog niet alle afbeeldingen zijn op dit moment beschikbaar. Om deze reden hebben nog niet alle producten op de website een bijbehorende afbeelding. 

Zoekfunctie
Het is op dit moment alleen mogelijk om op onze website te zoeken op het merk en model. Bouwjaar wordt zo snel mogelijk weer toegevoegd. 

We hopen u zo voldoende te hebben geïnformeerd. Voor feedback zijn wij altijd te bereiken per mail en telefonisch. Ook als er naar aanleiding van dit bericht nog vragen zijn, dan horen wij dat graag. 

 

Vriendelijke groet,

Het Autoboekjes-team 

 

Voor zakelijke orders kan je gebruikmaken van het onderstaande formulier. Wij streven ernaar om binnen 48 uur de orderformulier te verwerken.