Zakelijke website

Speciaal voor dealers, garages en andere automotive bedrijven 

Als gebruiker van onze zakelijke website heeft u een aantal voordelen tegenover onze website voor consumenten. 

Kopen op rekening

Als zakelijke klant kunt u bij ons bestellen en hoeft u de bestelling pas na 30 dagen te betalen. Zo kunt u als inkoper bestellen en kan uw administratie later de betaling doen. Dit zorgt voor een vlotter inkoopproces. Onze klantenservice kan uw toegang tot deze website activeren. Wanneer dit is gedaan, hoeft u op de afrekenpagina geen betaalgegevens in te voeren. Wanneer u alle bestellingen direct wenst te betalen, is dit ook mogelijk. Het is niet mogelijk om kopen op rekening en het direct betalen van bestellingen te combineren. 

Snelle klantenservice

Heeft u vragen over uw bestelling, factuur of heeft u advies nodig over welke handleiding geschikt is? Onze zakelijkeklantenservice is te bereiken per telefoon en e-mail. 

Volumekorting

Voor grotere jaarlijkse volumes kunnen wij op aanvraag een korting aan uw bedrijf toewijzen. Verwacht u met regelmaat handleidingen nodig te hebben en grote volumes af te nemen? Neem dan contact met ons op.  

Snelle levering 

Nadat uw bestelling is geplaatst gaan wij direct aan de slag om uw bestelling te verwerken. Het duurt hierna ongeveer 1 á 2 dagen om uw bestelling te verwerken voordat wij het overdragen aan de verzendpartij. 

Meerdere gebruikers binnen uw organisatie

Met een zakelijke account kunt u meerdere gebruikers koppelen aan een locatie. Zo kunt u een medewerker toewijzen als inkoper en kunt u een medewerker toewijzen als beheerder van de locatie. Deze beheerder kan de bestellingen inzien van alle medewerkers binnen de locatie. Zo is het gemakkelijker om overzicht te houden en bijvoorbeeld de betalingen te verwerken. U kunt per organisatie maximaal 10 medewerkers een inkoop- of beheerdersaccount geven. 

Meerdere locaties 

Wanneer u meer dan 1 locatie heeft is het mogelijk om deze locaties toe te voegen aan uw account. Deze locaties zijn te beheren door bijvoorbeeld uw administratie of regiomanager. 

Nooit meer wachtwoorden delen om in te loggen

Wanneer u en uw medewerkers een account hebben om in te loggen heeft u geen wachtwoord meer nodig. Tijdens het inloggen vult u uw e-mailadres in en ontvangt u een code in uw e-mail inbox. Zo verifiëren wij gemakkelijk of u degene bent die inlogt en hoeft u geen wachtwoord te onthouden. 

 

Let op: Na aanmelding nemen wij contact met u op om uw account te activeren. Bestaande klantaccounts zullen ook moeten worden omgezet voordat deze in gebruik genomen kunnen worden. We streven er naar om u binnen 1-3 werkdagen aan te melden op onze zakelijke store.

Aanmelden zakelijke website