Geen verzendkosten
Gratis retourneren
Snelle levering

Mercedes Benz W203 C-Klasse Handleiding 2000 - 2004

Dit is een inkijkexemplaar en is gelimiteerd tot 60 pagina's.

Bij aanschaf van de handleiding ontvangt u het volledige boekje .
€ 26,50

Productdetails

  • Taal: Nederlands
  • Aantal pagina's: 473
  • Hoogte: 148 mm
  • Breedte : 210 mm
  • Papierdikte: 50 gr.
  • Binnen 2-3 werkdagen bezorgd
  • Gratis verzending binnen Nederland
  • Binnen 14 dagen gratis retourneren
  • Klanten geven ons een 8.9/10

Beschrijving

BELANGRIJK! Dit boekje is gebaseerd op een hoogwaardige scan van het originele exemplaar.
Dit is een Nederlands gedrukte handleiding van de Mercedes-Benz C-klasse uit 2000 - 2004. Bent óf wordt u eigenaar van deze Mercedes-Benz C-klasse en wilt u graag een gedrukte handleiding hierbij? Dan bent u bij Autoboekjes.nl aan het juiste adres. In deze handleiding is alle informatie vanuit de fabrikant over het voertuig terug te vinden.

Deze handleiding is onmisbaar in uw Mercedes-Benz. Zorg er dan ook voor dat de handleiding altijd aanwezig is in het voertuig, zodat u altijd geïnformeerd kunt worden over belangrijke zaken betreffend uw Mercedes-Benz C-klasse. Denk hierbij aan zaken zoals de airbags, verlichting en de inhoud onder de motorkap.

Deze handleiding heeft de originele inhoud van de handleiding van Mercedes-Benz, afgedrukt op papier van hoogwaardige kwaliteit. Dit is netjes ingebonden en gelijmd, waardoor het onderhoudsboekje stevig is. De omslag is afgedrukt in kleur en de binnenkant in zwart/wit. Dit is ontworpen door Autoboekjes.nl.
Volgens EU richtlijnen zijn autofabrikanten verplicht om technische autogegevens beschikbaar te maken en heeft u recht op de juiste informatie voor uw auto. Wij maken de gegevens voor u beschikbaar en printen de gegevens voor u op het moment van bestellen zodat u altijd de juiste informatie in uw voertuig beschikbaar heeft. Autoboekje is niet gelieerd aan autofabrikanten of aanverwante partijen. Bent u opzoek naar informatie over handleidingen of de beschikbaarheid daarvan? Bekijk dan de website van de desbetreffende autofabrikant.
De 4 meest voorkomende locaties: Onder de motorkap (op het
motor blok op de meeste
benzineauto's)
Dashboard aan bestuurderszijde
(meest voorkomende)
Voorkant van frame
(oudere auto's)
Deurstijl aan bestuurderszijde
(binnen)