Geen verzendkosten
Gratis retourneren
Snelle levering

BMW Z3 Handleiding 1996 - 2002

Dit is een inkijkexemplaar en is gelimiteerd tot 30 pagina's.

Bij aanschaf van de handleiding ontvangt u het volledige boekje .
€ 24,50

Productdetails

  • Taal: Nederlands
  • Aantal pagina's: 206
  • Hoogte: 149 mm
  • Breedte : 210 mm
  • Papierdikte: 80 gr.
  • Binnen 2-3 werkdagen bezorgd
  • Gratis verzending binnen Nederland
  • Binnen 14 dagen gratis retourneren
  • Klanten geven ons een 8.9/10

Beschrijving

BELANGRIJK! Dit boekje is gebaseerd op een hoogwaardige scan van het originele exemplaar.
Dit is een Nederlands gedrukte handleiding van de BMW Z3 uit 1996 - 2002. Bent óf wordt u eigenaar van deze BMW Z3 en wilt u graag een gedrukte handleiding hierbij? Dan bent u bij Autoboekjes.nl aan het juiste adres. In deze handleiding is alle informatie vanuit de fabrikant over het voertuig terug te vinden.

Deze handleiding is onmisbaar in uw BMW. Zorg er dan ook voor dat de handleiding altijd aanwezig is in het voertuig, zodat u altijd geïnformeerd kunt worden over belangrijke zaken betreffend uw BMW Z3. Denk hierbij aan zaken zoals de airbags, verlichting en de inhoud onder de motorkap.

Deze handleiding heeft de originele inhoud van de handleiding van BMW, afgedrukt op papier van hoogwaardige kwaliteit. Dit is netjes ingebonden en gelijmd, waardoor het onderhoudsboekje stevig is. De omslag is afgedrukt in kleur en de binnenkant in zwart/wit. Dit is ontworpen door Autoboekjes.nl.
Volgens EU richtlijnen zijn autofabrikanten verplicht om technische autogegevens beschikbaar te maken en heeft u recht op de juiste informatie voor uw auto. Wij maken de gegevens voor u beschikbaar en printen de gegevens voor u op het moment van bestellen zodat u altijd de juiste informatie in uw voertuig beschikbaar heeft. Autoboekje is niet gelieerd aan autofabrikanten of aanverwante partijen. Bent u opzoek naar informatie over handleidingen of de beschikbaarheid daarvan? Bekijk dan de website van de desbetreffende autofabrikant.
De 4 meest voorkomende locaties: Onder de motorkap (op het
motor blok op de meeste
benzineauto's)
Dashboard aan bestuurderszijde
(meest voorkomende)
Voorkant van frame
(oudere auto's)
Deurstijl aan bestuurderszijde
(binnen)